Gen Problem~ - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Brand RVs > General RV Related Discussions
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-28-2018, 01:13 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Garrett
Posts: 77
Indiana
Gen Problem~

I just picked up the Voltage 3970 this afternoon. I filled REAR fuel with about 7 gallons of gas to start gen. (Onan 5500) We can not get it to start. If we squirt some fuel into carburator it runs then dies. SO, we think it is not getting any fuel. We are priming for 30 seconds and then trying to start.

I ready the manual and it said something about a fuel shut off valve possibly being installed. I did not see one but, didn't really look.

ANY IDEAS would be helpful
__________________

Rhoadzie is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2018, 10:33 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Tucson
Posts: 713
Arizona
put some gas in the other tank and try that.
__________________
2014 Voltage 3600
2013 Chevy 3500 CC DRW
2011 Harley Ultra Limited
azdryheat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Dutchmen RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.