Invertor V4000 - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Brand RVs > Toy Hauler
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-29-2019, 08:25 PM   #1
New Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Harrisburg
Posts: 5
Oregon
Invertor V4000

I want to install a Victron Multiplus invertor in a Voltage V4000. Has anybody done this,. it sounds simple. where is the stock convertor so I can disconnect it, if I'm understanding correctly the Mutiplus has a convertor in the unit.
__________________

Bowers is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2019, 08:27 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Lakeville
Posts: 155
Alabama
The converter is behind you pass through compartment wall.
__________________

Revere411 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2019, 08:39 PM   #3
New Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Harrisburg
Posts: 5
Oregon
Thanks
Bowers is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2019, 08:45 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Sioux Falls
Posts: 132
Arkansas
You can leave the stock converter installed and intact just turn off breaker that way you have a backup in case the victron charger ever fails or if you ever sell the Rv it's easy to go back
scottxpc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Dutchmen RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT. The time now is 01:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2020 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×