Well, that didn't take long - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Technical | Towing, Maintenance and Repairs > Chassis and Running Gear
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-28-2017, 02:56 PM   #1
Senior Member
 
Occupant5143's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Sierra Vista
Posts: 306
Arizona
Well, that didn't take long

Not more than an hour after leaving home for my excursion to the Eastern states my TPMS started squawking. Seems that one of the valve stems was leaking. This happened to me last year too on a different tire. This time instead of changing it with the spare myself I called AAA to come out and change it. After stopping at the tire shop they recommended we were back on the road. Only cost us 2 1/2 hours delay. We're at Hacienda RV Resort in Las Cruces, NM now. Really nice park too.
Only about 5,000 miles to go on this trip
__________________
2012 Dutchmen Denali 289RK
2013 Ford F250 Lariat - 6.7L Powerstroke Diesel
Occupant5143 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Dutchmen RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT. The time now is 08:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.