Slide not working - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Technical | Towing, Maintenance and Repairs > Electrical, Batteries, Charging and Electronics
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2017, 03:49 PM   #1
New Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Flower Mound
Posts: 2
Texas
Slide not working

I have a 2013 Kodiak Express 283BHSL with one slide that is not working. When I press the button I hear a click, then nothing. It has the Swintec system. I believe the motors are good, but no power is getting to them. I checked the fuse box/breakers inside the trailer and they are all ok. Also, the battery is in good shape. Couple of questions... Is there an inline fuse or breaker somewhere? Is there a way to manually open/close the slide?

thanks in advance!
283BHSL is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
283bhsl, breaker, fuse, slide, swintec

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


DutchmenOwners.com is not in any way associated with Dutchmen Manufacturing, or its associated RV manufacturing divisions.


All times are GMT. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.