Constant Blown Fuse in One Slot on Voltage Toy Hauler - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Technical | Towing, Maintenance and Repairs > Electrical, Batteries, Charging and Electronics
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-04-2015, 04:10 AM   #1
New Member
 
Richy's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Baltimore
Posts: 5
Maryland
Unhappy Constant Blown Fuse in One Slot on Voltage Toy Hauler

I have a Voltage 3895. Everytime I put a fuse (10) in to use the water pump, it blows that fuse everytime.

HELP! what am I doing wrong that causes every fuse in that slot to blow?
__________________

Richy is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2015, 04:26 AM   #2
Senior Member
 
EricNSTL's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Valley Park
Posts: 391
Missouri
Well you must have a short.


First, find you water pump. It should have two wires going to it. Disconnect your wires, and make them safe. Try replacing the fuse. If it blows again, the wires could have a short. If it doesn't blow, then the water pump is causing the problem.


I would assume your water pump is located behind you wet panel.
__________________

2014 Denali 289RK
2017 Nissan Titan XD Pro-4X CC.
EricNSTL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Dutchmen RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×