New V3200 question - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Brand RVs > Toy Hauler
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2013, 04:26 AM   #1
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Idaho Falls
Posts: 47
Idaho
New V3200 question

We just got a '14 v3200 and so far really like it. Kicked around the decision for more than a year and finally pulled then trigger. Hoping you guys can answer a question. On the control panel there is a switch labeled 'black tanks' and switches between 'bath 1 and bath2'. Does this switch do anything on 3200? Is it just a switch used by the 2 bath models? There's a lot switch blanks in there, I would assume they would have just left the switch out if it didn't do anything.
__________________

Bulldog80 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 03:34 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Celina, TX
Posts: 80
Texas
Quote:
Originally Posted by Bulldog80 View Post
We just got a '14 v3200 and so far really like it. Kicked around the decision for more than a year and finally pulled then trigger. Hoping you guys can answer a question. On the control panel there is a switch labeled 'black tanks' and switches between 'bath 1 and bath2'. Does this switch do anything on 3200? Is it just a switch used by the 2 bath models? There's a lot switch blanks in there, I would assume they would have just left the switch out if it didn't do anything.
I think that is only if you have a rear potty, which you don't so, it doesn't do anything.
__________________

__________________
2014 Voltage V3305
2014 F450 Platinum
sold**2009 f250
firestone bags with AirRide wireless auto level Curt Q20 on R5 rails
Jbee is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 03:20 AM   #3
Senior Member
 
eightydo's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Las Vegas
Posts: 592
Nevada
Quote:
Originally Posted by Jbee View Post
I think that is only if you have a rear potty, which you don't so, it doesn't do anything.

X2
eightydo is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 02:59 PM   #4
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Idaho Falls
Posts: 47
Idaho
Thanks for the responses guys. That's what I assumed, just surprised they didn't "blank out" that switch like the others.
Bulldog80 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2013, 12:53 AM   #5
Member
 
BCooke's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Scranton
Posts: 21
Pennsylvania
Was informed that it is a generic panel and does nothing on my 2013.
BCooke is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2013, 04:42 PM   #6
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Castle Rock
Posts: 15
Colorado
Black Tank Switch

Same on my 2013 V3200--I just leave it set to position 1 since there is no second black water tank on the V3200.
__________________

__________________
2020 Grand Design Momentum 349M
2019 Ford F350 SD 6.7L PowerStroke
U.S. Air Force Retired, NRA Endowment, HOG Life, GPAA Life, LDMA
Diggio is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Dutchmen RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×