Factory support - Dutchmen Owners

Go Back   Dutchmen Owners > Dutchmen Brand RVs > Toy Hauler
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-26-2015, 06:38 AM   #1
New Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: livingston
Posts: 7
Texas
Factory support

Have called the factory support 800 number 3 times. Once asking for location of generator transfer switch. Their info was incorrect by 15 feet. Second time I requested a wiring schematic. The lady asked for my email...said it was on the way...nothing. 3 time, my repair guy again requested the wiring schematic....again, what is your email...on the way nothing. Any suggestions?
__________________

bja1234 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2015, 09:17 AM   #2
Senior Member
 
donzinger's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Memphis
Posts: 1,448
Michigan
Place your year, make and model in your signature block and more than likely another member can help you.
__________________

__________________
2014-3950, Full Paint, 17.5" tires, 370W solar, 3100W Magnum inverter w/ AGS, 7500w diesel generator, Micro-Air Easy Start 364 (x3)
2019 Ram 3500 Limited w/ Max Tow pkg
donzinger is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2015, 11:19 AM   #3
Senior Member
 
Thom's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Youngstown
Posts: 645
Florida
Quote:
Originally Posted by bja1234 View Post
Have called the factory support 800 number 3 times. Once asking for location of generator transfer switch. Their info was incorrect by 15 feet. Second time I requested a wiring schematic. The lady asked for my email...said it was on the way...nothing. 3 time, my repair guy again requested the wiring schematic....again, what is your email...on the way nothing. Any suggestions?
My experiance is when (if) you ever get an email response from them, it will say something like "we do not provide proprietary schematics or plans, but thank you for contacting us!"
Thom is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2015, 12:54 PM   #4
Site Team
 
wahoonc's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sprung Leak
Posts: 3,138
North Carolina
I don't know of anyone that has ever gotten schematics or drawings for anything from Dutchmen, including their authorized repair centers. Good Luck.

I am creating my own wiring diagram as I go. I still have a few missing places because I don't know what is behind some walls. It isn't easy but when I am done I will know my camper better than the clowns that built it.

Aaron
__________________
There is madness to my methods
2015 Coleman CM16FBS(traded) 2016 Concord 300DS
2015 Ford Fusion Hybrid following along
wahoonc is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2015, 02:44 PM   #5
New Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: livingston
Posts: 7
Texas
Thanks, I have 2012 3600 voltage. My awning works fine from the switch in the basement. I have 12 volts from the inside switch both extending and retracting(-+). I get no awning movement utilizing the indoor switch or the remote. Where are my problems? Thanks
bja1234 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Dutchmen RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×